Van de voorzitter

23 december 2020


Beste leden van T.C. Zwaanshoek,

Zo kort voor de feestdagen kijken we terug op een heel moeilijk jaar. Aan het begin van de herfst dachten we licht aan het eind van de tunnel te zien, maar helaas… we zijn er nog niet.

Gelukkig kunnen we tennissen, zij het momenteel alleen in enkelspel. Het is jammer dat we elkaar nog niet in het clubhuis kunnen ontmoeten, nog met een boog om elkaar heen moeten lopen en afstand houden. We hopen dat het nieuwe jaar ons weer terugbrengt naar betere tijden, en dat we als tennisvereniging weer mooie gezellige activiteiten kunnen opstarten.

Volgende maand ontvangen alle leden een uitnodiging voor de ledenvergadering. Aangezien we nog steeds niet kunnen samenkomen zal deze vergadering digitaal plaatsvinden. Te zijner tijd ontvangen leden een uitnodiging per e-mail om zich hiervoor in te schrijven. Na inschrijving ontvang je een code voor deelname aan de online-vergadering.

Het zal voor de meesten wel even wennen zijn om op deze wijze aan een ledenvergadering deel te nemen, maar met een goede instructie zal het goed komen.

Voor het nieuwe jaar heeft het bestuur er het volste vertrouwen in dat we met liefde, geduld en positiviteit er samen weer bovenop gaan komen!

Wij wensen al onze leden heel fijne en liefdevolle feestdagen toe en een mooi en gezond nieuwjaar.

 

Marcel Riep
Voorzitter T.C. Zwaanshoek

Nieuwscategorieën