Van de voorzitter: baanreservering via afhangbord vanaf 18 juli

06 juli 2021


Dankzij de versoepelingen van de corona-maatregelen kunnen clubleden elkaar weer ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Vanaf 18 juli a.s. kan je alleen banen reserveren via het afhangbord in het clubhuis, vertelt onze voorzitter Marcel Riep.

Beste Tennisvrienden,
 
Nu de overheid de corona-maatregelen heeft versoepeld, gaan we langzaamaan weer terug naar hoe het was voor de pandemie. We mogen weer gebruik maken van het terras, het clubhuis en kijken naar de tenniswedstrijden van anderen.

We hebben er lang op moeten wachten, maar het lijkt toch dat we eindelijk elkaar weer kunnen ontmoeten op het tennispark. Inmiddels worden er al verschillende recreatieve activiteiten georganiseerd  en hopen we dat de gezelligheid snel kan terugkeren.

Tijdens de sluiting van het clubhuis konden we alleen via de ClubApp tennisbanen reserveren.
Nu het clubhuis weer open is voor alle leden wordt het afhangen via de ClubApp per 18 juli aanstaande stopgezet. We gaan weer terug naar het reserveren van een baan via het afhangbord.

Het bestuur heeft ook besloten de speeltijden voorlopig te handhaven; 45 minuten voor een enkel- en 1 uur voor een dubbelpartij.

Indien de drukte op het tennispark zodanig toeneemt dat er lange wachttijden ontstaan, zal ook de speelduur worden teruggedraaid naar 30 minuten voor een enkel en 45 minuten voor een dubbelpartij.

Met deze maatregelen hopen we ook meer tijd voor elkaar te vinden op terras en clubhuis, elkaar te ontmoeten en het sociale gebeuren rond het clubtennis meer ruimte te geven. Geniet vooraf aan je tennispartijtje met je vrienden van een kopje thee of koffie en bewonder de volledig gerenoveerde bar in het clubhuis.

Wat is het heerlijk om na je prestaties op de baan nog wat na te praten onder het genot van een drankje, de mooie momenten van je partij nog met elkaar door te nemen. Misschien kan je die avond nog eens extra afhangen voor een volgende partij?

Succes! Veel plezier met het tennis en vooral, maak het gezellig met elkaar
 
Dus let op! Vanaf 18 juli 2021 kan je alleen nog maar een baan reserveren via het afhangbord in het clubhuis.
 
Marcel Riep
Voorzitter T.C. Zwaanshoek
[email protected] 

Update 16-07-2021:

Het bestuur heeft besloten om vanaf 18 juli a.s. het afhangen via de ClubApp toch in stand te houden. Dit naar aanleiding van de reacties van leden. Vanaf 18 juli kan je 1 keer per dag een baan reserveren via de ClubApp of website. Op dezelfde dag nogmaals reserveren kan verder alleen via het afhangbord in het clubhuis. Hiervoor hebben alle spelers een ledenpas nodig. De speeltijd voor enkel wordt 30 minuten en voor dubbel 45 minuten. Baanreserveringen via de ClubApp kan je annuleren als je eventueel niet kan. 

Nieuwscategorieën