Van de voorzitter: Nieuwjaarswens en update padel

14 januari 2022


Namens het bestuur wens ik je een heel gelukkig nieuwjaar. Helaas ben ik niet in de mogelijkheid om jullie uit te nodigen voor een nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. De omstandigheden rondom covid-19 en omikron houden ons helaas nu nog steeds stevig in de greep. Daarom dat ik je op deze wijze groet en het allerbeste toewens.

Het is alom bekend dat de impact op de pandemie het afgelopen jaar groot is geweest op onze club. Maar terugkijken en daar lang bij stilstaan gaat ons niets brengen. Het is beter de moed er in te houden en positief vooruit te kijken, want T.C. Zwaanshoek gaat in 2022 een belangrijke stap zetten.

We gaan twee tennisbanen laten ombouwen naar vijf padelbanen. Padel is een van de snelst groeiende racketsporten in Nederland en staat in grote belangstelling. Dit jaar worden we de tennisvereniging met de meeste padelbanen in de regio Haarlemmermeer. Met de aantrekkingskracht en het potentieel van padel verwachten we veel liefhebbers van deze sport en nieuwe leden op ons park te verwelkomen.

De eerste werkzaamheden zijn in gang gezet. Als alles volgens planning verloopt, dan hopen we de padelbanen eind april 2022 op te leveren. Jij en elk ander lid van de club krijgt dan de mogelijkheid om naast tennis ook padel te gaan spelen.
Neem alvast een kijkje in de bovenstaande video; de komende tijd zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

De komende maanden echter moet er nog veel werk worden verzet en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken.
Dus als je het leuk vindt om mee te helpen, laat dat dan weten en stuur een berichtje naar [email protected].

Marcel Riep
Voorzitter T.C. Zwaanshoek

Nieuwscategorieën Padel Tennis