Welkom op onze nieuwe KNLTB Clubwebsite!

20 november 2019


Vandaag is de lancering van onze nieuwe website bij KNLTB Club. De site heeft een moderne facelift gekregen. Bovendien zijn de website, ledenadministratie en bardienst volledig geïntegreerd met KNLTB Club!

Wat is er veranderd? Op de homepage staat bovenin een klikbare fotoslideshow met informatie over de vereniging. Onder de slideshow worden al onze sponsors nog eens extra in het zonnetje gezet. De nieuwe widgets tonen op iedere pagina de Clubagenda, de beschikbare banen en de stand van onze teams in de competities.

In het menu Foto’s vind je een overzicht van alle fotoalbums. Binnenkort verschijnen hier ook historische foto’s, dus houd deze pagina in de gaten!

Al het beeld is aangepakt. De pagina’s zien er fraaier uit met grotere foto’s. Bij nieuwsartikelen is het nu ook mogelijk om een fotoalbum te plaatsen. Zo krijg je direct een goede indruk van een belangrijk evenementen. Het nieuws lees je direct op je smartphone via de ClubApp. Zo ben je met een tik op de hoogte van al onze activiteiten en bekijk je het fotoalbum bij een nieuwsartikel.

Heb je de ClubApp niet? Dan kijk je op het afhangbord in het clubhuis of er nog een nieuwtje is. Het afhangbord is gekoppeld met de website én de ClubApp. In het baanoverzicht zie je in een oogopslag of er tennisbanen vrij zijn en op welk tijdstip.

Naast de website is ook de ledenadministratie ondergebracht bij KNLTB Club. Zo kan je via de ClubApp gemakkelijk een tennismaatje zoeken, het smoelenboek raadplegen of je profielfoto wijzigen voor je ledenpas.

Wil je je gegevens inzien via de website? Dat kan via Mijn Club (login met je bondsnummer en wachtwoord).

Namens de webredactie veel lees- en kijkplezier gewenst!

Nieuwscategorieën