Zwaanshoek Open 2023: de finaledag

19 juni 2023


Afgelopen zondag was alweer de finaledag van de Keukenstunter Mijdrecht Zwaanshoek Open 2023. De Toernooicommissie kan terugkijken op een sportief en sfeervol tennis- en padeltoernooi. 

Update 22 juni 2023: het fotoalbum van de finaledag staat nu online. Alle fotoalbums vind je op de website via het menu Foto's.

De winnaars van de tennis- en padelwedstrijden zijn gisteravond nog eens extra in het zonnetje gezet. Zij gingen naar huis met cadeaubonnen voor tennis- en padelspullen.

Loterij met fantastische prijzen

Ook voor de andere deelnemers waren mooie prijzen te winnen. Nieuw dit jaar was de loterij met een fantastisch prijzenpakket, beschikbaar gesteld de sponsors van het toernooi. De prijzen werden verloot onder de deelnemers die nog aanwezig waren. Tot de hoofdprijzen behoorden onder meer 2 tickets voor het ABN AMRO toernooi 2024.

Voor de gelukkigen was het nog eens extra de moeite waard om nog even te blijven genieten van de gezelligheid op het sportpark. De Bar & Clubhuiscommissie had voor hamburgers met friet gezorgd, heerlijke maaltijdsalades én de traditionele aardbeien met slagroom van Suze!

De foto's vind je boven dit artikel. En vergeet niet ook de fraaie video in vogelvlucht te checken, gemaakt door Albert Aandeweg. Bekijk de video boven dit artikel, of via de onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=aVJ3K_ujkyM 

Met dank aan onze sponsors én alle vrijwilligers van Zwaanshoek Tennis & Padel. De uitslagen van de wedstrijden vind je op mijnknltb.toernooi.nl.

 

 

 

Nieuwscategorieën Tennis Padel Toernooien en evenementen