Zwaanshoek Spring Doubles Open terug in 2023!

18 januari 2023


Het Zwaanshoek Spring Doubles Open is weer terug in 2023! Het open tennistoernooi voor dubbels is de ideale voorbereiding op de voorjaarscompetitie. Spring Doubles Open wordt georganiseerd voor heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel in de categorieën 17+ en 35+. De indeling is op actual rating. De inschrijving is geopend op Toernooi.nl tot en met woensdag 1 maart.
 
Het toernooi vindt plaats van 11 t/m 19 maart 2023. De toernooicommissie streeft ernaar om zoveel mogelijk poules te maken zodat je meerdere keren kunt spelen. 
 
Vanaf 13 maart 18.00 uur gaan we los. Het finaleweekend is op 18 en 19 maart. De finale-zondag is ook onze open dag. Bij veel aanmeldingen start het open dubbel toernooi al in het voorweekend van 11 en 12 maart. Voor dit voorweekend mag je een vrije verhindering opgeven, zoals in andere jaren.
 

Inschrijving

De inschrijving is geopend op Toernooi.nl. De inschrijving sluit op woensdag 01 maart om 23:59 uur. Alle onderdelen kosten €12,50 per persoon, per onderdeel. Zorg dat je maatje ook ingeschreven is om eventuele uitloting te voorkomen.
  

Verhinderingen

  1. Indien er te veel verhindering zijn, kan het zijn dat je wordt uitgeloot voor een onderdeel.
  2. Als jij je inschrijft voor 1 onderdeel mag je maximaal 2 verhinderingen hebben.
  3. Als jij je inschrijft voor 2 onderdelen mag je maximaal 1 verhindering hebben.
  4. Verhinderingen in het finaleweekend zijn niet mogelijk.

Nieuwscategorieën Tennis Toernooien en evenementen