Zware Jongens winnen de Quiznight 2023

14 januari 2023


Zware Jongens heeft gisteravond de Quiznight 2023 gewonnen. Het team met onder andere Peter Swets en Marcel Roos wist de meeste punten te scoren bij de vragen over natuur, wetenschap, sport en muziek. Zij namen de wisselbeker in ontvangst. Het avondvullende programma was onder leiding van Ad “Mister Quiznight” de Vlieger. 

Game Changers werd tweede. De Schoffelaars eindigde dit jaar op een mooie derde plek. Vorig jaar was dit team nog als eerste geëindigd. 

Maar liefst 19 teams deden hun best om de meer dan 100 vragen te beantwoorden. Wat dronk Sofietje door een rietje, in het bekende liedje van Johnny Lion? Hoeveel keer heeft Nadal Roland Garros gewonnen? Waar halen dolfijnen hun benodigde zoetwater vandaan? En wat was het merk van de auto waarin John F. Kennedy reed toen hij werd vermoord? 

Het clubhuis was afgeladen vol met rond de 100 deelnemers. De mensen achter de bar en in de keuken hadden het bijzonder druk met het afhandelen van alle bestellingen. De redactie wil op deze plek Ed, Suze, Danny en de 2 andere leden van de bardienst hartelijk bedanken voor hun inzet. 

Alles was weer top geregeld en razendsnel nagekeken. De organisatie van de Quiznight verdient een grote pluim.

Nieuwscategorieën Toernooien en evenementen