Jeugdcommissie kan jouw hulp goed gebruiken

08 maart 2023


De Jeugdcommissie bestaat nu nog maar uit 2 personen. Martijn Lubach en Rebecca Levens van de Jeugdcommissie maken kinderen enthousiast voor de prachtige tennis- en padelsport. Zij organiseren de competities, toernooitjes en feesten voor onze tennis- én padeljeugd. Dat is voor hun een enorme klus! Daarom kunnen zij hulp van ouders, vrijwilligers of scholieren goed gebruiken. 

Ben je een van de ouders van onze Tennis- of Padelkids, en sta je toch al langs de baan? Of vind je het gewoon heel leuk om de jeugd enthousiast te maken voor tennis en padel? Meld je dan vandaag nog aan bij de Jeugdcommissie ([email protected]). 

De Jeugdcommissie verwelkomt graag ouders en vrijwilligers die mee willen helpen bij de competitie en andere toffe activiteiten voor onze jeugd. Ook studenten of scholieren die het leuk vinden om onze jeugd enthousiast te maken voor tennis en padel zijn van harte welkom!

Bouw je graag mee aan de toekomst van jouw vereniging? Meld je aan door Rebecca of Martijn aan te spreken, of stuur een mailtje naar [email protected].

Nieuwscategorieën Padel Tennis Jeugd