Nieuwe sponsor: Matchpoint23

22 februari 2022


Het bestuur van Zwaanshoek is verheugd om een nieuwe sponsor te hebben gevonden. Matchpoint23 gaat de rackets en ballen voor onze padelbanen verzorgen.

Matchpoint23 is een echte speciaalzaak voor de tennis- en padelspeler. De winkel is gevestigd in de gezellige Jan van Goyenstraat in Heemstede. 

Koen Heupers en Wilko van der Meer hebben veel ervaring met tennis en padel. Koen is tennisleraar en heeft jarenlang toernooien gespeeld op het hoogste niveau. Wilko werkt ruim 22 jaar in de tenniswereld, onder meer bij Wilson. 

Bij Matchpoint23 kunnen ze je alles vertellen over de nieuwste rackets, schoenen, kleding en accessoires. Bovendien kan je hier ook terecht voor een nieuwe bespanning. Ze hebben zelfs een pickup & delivery bespanservice (vanaf 25 euro) zodat je hiervoor niet eens je huis uit hoeft!

Speciaal voor leden van Zwaanshoek heeft Matchpoint23 een mooie introductie-actie voor padelrackets, -schoenen en -ballen. Hiermee sponsor je ook Zwaanshoek! 

Het bestuur gaat voor een jarenlange samenwerking met Matchpoint23. Ook sponsor worden? Bekijk hier onze sponsormogelijkheden.

Nieuwscategorieën Padel Tennis