Start tenniscompetitie voor junioren van Zwaanshoek

30 augustus 2020


Vanaf 6 september a.s. gaat de KNLTB Competitie 2020 van start voor junioren. Tennisclub Zwaanshoek is dit jaar van de partij met meer dan 50 junioren in de rode, oranje, groene en gele competitie. Op zondag kwam de jeugd van Zwaanshoek naar het tennispark voor een dubbelclinic, een lunch én een dj op het gezellige terras. Elke speler ging op de foto in het mooie nieuwe wedstrijdshirt van jeugdsponsor Athalos.

Tennisclub Zwaanshoek heeft een levendige jeugdafdeling met jongens en meiden van alle leeftijden. De Jeugdcommissie van de vereniging is zeer actief, hoewel veel activiteiten jammer genoeg geen doorgang konden vinden vanwege het coronavirus. De juniorleden kunnen dus niet wachten op de start van de najaarscompetitie.

Zondag organiseerde de Jeugdcommissie een speciaal programma voor de jeugd als voorbereiding op de competitie. Tijdens de clinic van Tennisschool Haarlemmermeer was er aandacht voor de dubbeltactiek en de o zo belangrijke volley. Na een heerlijke lunch met krentenbollen en hotdogs werd ook de tiebreak nog even goed doorgenomen.

De hele dag klonk er feestelijke muziek van een dj in de feesttent op het gezellige terras voor het clubhuis. Zo bleef iedereen de meeste tijd buiten en werd er goed rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen.

Tijdens de verschillende tennisbattles ging het er sportief, maar fanatiek aan toe. Het evenement werd afgesloten met het populaire Rond de Baan. Na afloop bleven diverse jeugdteams om een dubbel te spelen tegen clubgenoten.

De foto's kan je bekijken in het fotoalbum Opening Juniorcompetitie 2020.

Nieuwscategorieën